Julbordsmeny

Kallt

-Egengjorda sillar med olika kryddningar
-Skaldjur
-Kallrökt lax med pepparrotskräm (M)
-Varmrökt lax
-Klassisk gravad lax med hovmästarsås
-Kräftcheesecake (G, L, M, S)
-Ägghalvor med majonnäs och räkor (S, Ä)
-Villans egen Gubbröra på kavring (F, G, Ä)
-Skagenröra (S, Ä)
-Kalvsylta
-Ostfat ((L), M)
-Julskinka med olika sorters senap (Ä)
-Olika sorters bröd (G, finns Glutenfritt)
-Vispat smör med havssalt (M)

Charkdelikatesser

-Viltpaté med Cumberlandsås och Cornichoner (M)
-Onsalakorv (M)
-Lufttorkad korv
-Lufttorkad Oxfilé
-Rökt fläskfilé
-Rökt Lammfiol

Varmt

-Janssons frestelse (F, M)
-Mormors köttbullar (M, Ä)
-Julkorv (M)
-Prinskorv
-Omelett med stuvning (M, Ä)
-Revbensspjäll, smak av honung och Ingefära
-Kokt delikatesspotatis
-Villans dopp i gryta (G)
-Rödkål
-Bruna bönor
-Brysselkål med knaperstekt bacon

Övrigt

-Rödbetssallad (Ä)
-Rödkål
-Villans egen sallad med päron och ädelost (L, M)
-Rödbetor med Chevréost, honung, rosmarin och pumpafrön (M, L)
-Rödkålssallad med apelsin och solroskärnor (L, M)
-Finhackad rödlök och Crème fraiche (M)
-Äppelmos
-Friterad grönkål
-Gräddfil (L, M)
-Chili-, vitlök- och ingefärassås (L, M, Ä)

Dessert

-Ostkaka med myltade Hjortron och grädde (M, L, Ä)
-Blåbärstiramisu (G, L, M, Ä)
-Chokladmousse med apelsin och riven mörk choklad (M, Ä)
-Panna Cotta (M)
-Ris à la Malta med hallonsås (M)
-Kladdkakor med juliga smaker (G, Ä)
-Tryffelkaka (L, M)
-Fruktfat
-Olika sorters godis

Villans egen äppelmust och pepparkaka vid ankomst

Kodförklaring: F=Fisk, G= Gluten, L= Laktos, M= Mjölk, S=Skaldjur, Ä=Ägg

Med reservation för ev. ändringar.