Julbordsmeny

Kallt
-Egengjorda sillar med olika kryddningar
-Skaldjur
-Kallrökt lax med pepparrotskräm (L, M)
-Varmrökt lax
-Klassisk gravad lax med hovmästarsås
-Kräftcheesecake (G, L, M, S)
-Ägghalvor med majonäs och räkor (S, Ä)
-Villa Lugnsbo´s egen Gubbröra på kavring (F, G, Ä)
-Finhackad rödlök och creme fraiche (L, M)
-Skagenröra (S, Ä)
-Kalvsylta
-Ostfat (L, M)
-Julskinka med olika sorters senap (Ä)
-Rödbetssallad (Ä)
-Mimosasallad (Ä)
-Rödkålssallad med rödbetor och solroskärnor, serveras med Chevréostdressing. (L, M)
-Olika sorters bröd (G, finns Glutenfritt)
-Vispat smör med havssalt (L, M)
Charkdelikatesser
-Viltpaté med Cumberlandsås och Cornichoner (M)
-Onsalakorv (M)
-Lufttorkad korv 
-Rökt sidfläsk
-Marinerad och lufttorkad Oxfilé
-Rökt fläskfilé
-Rökt Lammfiol

Varmt
-Janssons frestelse (F, M)
-Julköttbullar på Älgfärs (L, M, Ä)
-Julkorv (L, M)
-Prinskorv 
-Omelett med stuvning (L, M, Ä)
-Revbensspjäll med apelsin- och Ingerfärsglace 
-Kokt delikatesspotatis
-Dopp i grytan (G)
-Rödkål 
-Bruna bönor 
-Brysselkål med knaperstekt bacon 

Dessert
-Ostkaka med varm Hjortronsås (L, M, Ä)
-Choklad- och apelsinmousse med riven mörk choklad (L, M, Ä)
-Panna Cotta (M)
-Ris à la malta med hallonsås (M)
-Fruktcocktail med Punschgrädde (M)
-Frukt
-Olika sorters godis

Glögg och pepparkaka vid ankomst

Kodförklaring: F=Fisk, G= Gluten, L= Laktos, M= Mjölk , S=Skaldjur, Ä=Ägg

Med reservation för ev. ändringar.